Onze vernieuwde tuinplantenwinkel

Onze vernieuwde tuinplantenwinkel

Het zal u niet ontgaan zijn. Onze webwinkel is stevig vernieuwd. Zo is het nu veel eenvoudiger geworden om de website te bezoeken vanaf een tablet of smartphone. Ook hebben we er voor gezorgd dat de snelheid een flink stuk hoger ligt. Lees over alle veranderingen in deze blog.

We hebben de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten. Met ons hele team werken we aan een website die vooral lekker snel is. En ook vanaf uw tablet of smart-phone is het een genot om door onze winkel heen te gaan. Aan onze kleuren en logo's hebben we niks veranderd. Zo blijft Tuinplantenwinkel.nl toch écht uw herkenbare tuinplantenwinkel.

In ons hoofdmenu vindt u nu alle planten op een rij in duidelijke categorieën. Alle informatie over ons, over het bestellen en onze voorwaarden vindt u bij elkaar onderaan de pagina. We hopen dat u het zo fijn vindt.

Ook het zoeken naar planten is verbeterd. Wanneer u begint te zoeken denkt onze site mee met u en geeft deze meteen een aantal suggesties. Bij elke categorie kunt u nu door middel van het selectiemenu snel een plant vinden die voldoet aan uw wensen. Wanneer u zich liever laat adviseren kunt u ook onze blog's raadplegen.

Regelmatig zullen we hier stukjes plaatsen over een specifieke groep planten, een plant of tips voor uw tuin of border. Voor de rest hebben we alles zo veel mogelijk hetzelfde gehouden. Dat is zowel makkelijk voor u als voor ons.

Als u nog tips of opmerkingen heeft horen wij dat graag! U vindt hier al onze contactgegevens. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.