» Borderpakket Cottage Mix - Paars-Roze-Wit

Borderpakket Cottage Mix - Paars-Roze-Wit

Product informatie

Nederlandse naam: Borderpakket Paars-Wit
Bloeitijd: Voorjaar - Najaar
Bloemkleur: Paars, Blauw, Wit
Bladkleur: Diverse bladkleuren
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Maart - September
Verkrijgbaar: Maart - September
Hoogte volgroeide plant: 10 - 150 centimeter
Plantafstand: Planten op 30 - 40 centimeter afstand
Inhoud verpakking: Mix van 12 stuks Vaste planten en Siergrassen

Borderpakket Cottage Mix - Paars-Roze-Wit - Informatie:

Met dit borderpakket zorgt u direct voor bloemrijke border in uw tuin.

Onze borderpakketten worden exclusief door Tuinplantenwinkel.nl zelf samengesteld en bestaan uit een collectie vaste planten en siergrassen voor een border van 2 vierkante meter. Alle planten in dit pakket worden geleverd in een extra grote potmaat (2 liter potten). Op die manier geniet u direct van prachtige, sterke planten, met vaak al een uitbundige bloei in het eerste jaar. Dit laatste is natuurlijk afhankelijk van de tijd waarin u dit pakket besteld (de meeste vaste planten bloeien tussen maart en september).

Het borderpakket Cottage - Paars-Roze-Wit bestaat enkel uit paars, blauw, roze en wit bloeiende planten in combinatie met siergrassen die hierbij goed aansluiten. Met dit borderpakket geniet u het hele voorjaar, zomer en najaar van een kleurrijk geheel.

 

Samenstelling borderpakket Tuinplantenwinkel.nl:

De samenstelling gebeurd op basis van het beschikbare assortiment en verschilt daarom per moment. Om deze reden kunnen wij geen exacte opgave geven van de te leveren soorten. Een borderpakket van Tuinplantenwinkel.nl is volgens de volgende criteria samengesteld:

  • U ontvangt een mix van 12 verschillende vaste planten en siergrassen in een grote 2 liter pot. Goed voor een border van 2 m2
  • Iedere plant is voorzien van een duidelijk foto-etiket met duidelijk informatie over de planthoogte, bloeitijd en bloemkleur.
  • De mix bestaat uit planten met verschillende groeihoogtes: doorgaans van 10 centimeter tot ongeveer 150 centimeter (doorgaans ligt de hoogte tussen de 10 en 120 centimeter met één enkele hogere accentplant).
  • De planten bloeien in verschillende perioden van het jaar: van het voorjaar tot aan het najaar. Deze informatie vindt u op het foto-etiket bij iedere plant.De Borderpakket Cottage Mix - Paars-Roze-Wit | Borderpakket Paars-Wit koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.