U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Frutti' | Vlinderstruik (Free-Petite serie) | Tuinplantenwinkel.nl

Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Frutti'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vlinderstruik (Free-Petite serie)
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Beschrijving

Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Frutti' of Vlinderstruik - Informatie:

Buddleja davidii Free Petite (FP) 'Tutti Frutti' is een lagere, zeer rijkbloeiende Vlinderstruik. Deze heester wordt zo'n 60 a 75 cm hoog. Deze soort is erg compact en is meer gedrongen in de groei als de meer klassiekere en bekendere vlinderstruik-soorten. Ook maken de Free Petite-soorten minder zaad aan en zaaien zich hierdoor minder uit. 

Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Frutti' komt het mooiste tot zijn recht in groepen in de volle grond. Ook kan deze Vlinderstruik in een pot op het terras of balkon prima staan. Zoals de Nederlandse naam al zegt zijn vlinders dol op de bloemen van deze tuinplant. De bloemen verschijnen in het begin van de zomer en zijn zelfs tot in de herfst te bewonderen. 

 

Standplaats:

De Vlinderstruik staat graag op een zonnige plek, op normale, niet te natte tuingrond. Bij het aanplanten kunt u het beste wat aanplantgrond gebruiken; dit zorgt voor een goede start van deze tuinplant!

 

Snoei en Onderhoud:

De snoei van deze heester is vrij makkelijk, dit omdat de tuinplant bloeit op eenjarig hout. Het beste snoeit u deze dan ook terug na de winter, hierna zullen zich snel nieuwe scheuten vormen vol met bloemknoppen. De Buddleja davidii Free Petite 'Tutti Frutti' | Vlinderstruik (Free-Petite serie) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.