U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Skimmia japonica 'Obsession' | Skimmia (Vrouwelijk) | Tuinplantenwinkel.nl

Skimmia japonica 'Obsession'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Skimmia (Vrouwelijk)
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 25/30 cm
Bestuivers: Mannelijke skimmia
Vruchtdragend: Ja
Beschrijving

Skimmia japonica 'Obsession' of Skimmia - Informatie:
Deze vrouwelijk Skimmia valt op door haar prachtige, rode bessen in het najaar en de winter. De Skimmia japonica 'Obsession' is een wintergroene heester en kan een hoogte en breedte bereiken van ongeveer één meter. Het blad is leerachtig en heeft een diep donkergroene kleur, wat voor een prachtig contrast zorgt met de rode bessen. Naast de rode bessen verschijnen er groenrode, vrouwelijke bloemen die in maart tot bloei komen. Deze bloemen zullen de bessen vormen voor het volgende jaar. Voor de bestuiving van deze bloemen is een mannelijke Skimmia nodig. De bestuiver hoeft niet direct naast deze plant te staan. In onze webshop vindt u ook mannelijke skimmia-planten.

Standplaats:

Skimmia japonica 'Obsession' voelt zich het beste thuis in de (half)schaduw op een zurige bosgrond. We raden daarom aan om tuinturf te gebruiken in plantgat. Dit maakt de bodem zuur en zorgt er voor dat het vocht goed wordt vastgehouden; twee eigenschappen die de groei van de Skimmia flink bevorderen.

Snoei en Onderhoud:
De skimmia's zijn gemakkelijke planten in onderhoud. Snoei is niet nodig, maar wel mogelijk. Als u de tuinplant te groot vindt worden, knipt u deze in het voorjaar na de bloei terug. Skimmia's zijn trage groeiers dus het kan wel even duren voordat de struik weer helemaal terug is gegroeid. Als bemesting kunt u iedere winter wat turfstrooisel aanbrengen rondom te voet van de tuinplant.De Skimmia japonica 'Obsession' | Skimmia (Vrouwelijk) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.