» Skimmia japonica 'Red Diamond'

Skimmia japonica 'Red Diamond'

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Tweeslachtig)
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 120 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 25/30 cm

Skimmia japonica 'Red Diamond' of Skimmia - Informatie:

De Skimmia 'Red Diamond' is een klein groenblijvend struikje dat solitair of met een paar bij elkaar in de border gezet kan worden en dat in een sierpot op het balkon of terrras het jaar door zorgt voor een decoratieve aanblik. Deze altijd groene tuinplant heeft glanzende, donkergroene blaadjes, krijgt in het voorjaar witte, geurende bloempluimen, waaruit in de herfst trosjes rode bessen voortkomen, die er ook in de winter zijn. Takjes van deze Skimmia kunnen uitstekend in (kerst)stukjes of winterboeketten verwerkt worden. Skimmia 'Red Diamond' is een eenhuizige plant; bloemen én bessen aan één plant! Deze tuinplant staat het liefst in de halfschaduw in een humusrijke, vochtige, lichtzure bodem. Gebruik daarom voor het behoud van het zure milieu veel tuinturf bij het aanplanten; de turf goed mengen met de bestaande tuingrond. Snoeien is niet nodig; daardoor zullen er minder besjes aankomen. 


De Skimmia 'Red Diamond' is een groenblijvende tuinplant. Deze Skimmia bloeit in het voorjaar met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 120 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw. De door ons geleverde hoogte is 25 tot 30 cm. De Skimmia japonica 'Red Diamond' | Skimmia (Tweeslachtig) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.