Menu
Geen producten gevonden

» Escallonia 'Pink Elle'

Escallonia 'Pink Elle'

Product informatie

Nederlandse naam: Escallonia
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/25 cm

Escallonia 'Pink Elle' of Escallonia - Informatie

Escallonia 'Pink Elle' is een zeer veelzijdige, wintergroene tuinplant met in juni/juli zachtroze, geurende bloemetjes, die zorgen voor extra vlinders uw tuin. Escallonia voldoet uitstekend als solitair in uw border, is ook geschikt als lage haag en is erg decoratief in een pot op het terras of balkon. Plant deze tuinplant op een beschutte plaats (tegen uitdrogende wind) in de zon of halfschaduw in een humusrije, waterdoorlatende bodem. Het wegknippen van uitgebloeide bloemen, bevordert een mogelijke tweede bloei later in het jaar.
Dek bij strenge vorst Escallonia 'Pink Elle' af met extra bladeren of een doek. Om de compacte vorm van de tuinplant te behouden, mag in het voorjaar gesnoeid worden; knip dan ook dode takken tot op de bodem weg, zodat er een jonge, frisse tuinplant overblijft.

Escallonia 'Pink Elle' is een groenblijvende tuinplant. Deze Escallonia bloeit van juni t/m juli met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 80 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.De Escallonia 'Pink Elle' | Escallonia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.