» Campsis radicans 'Flava'

Campsis radicans 'Flava'

Product informatie

Nederlandse naam: Trompetklimmer
Bloeitijd: Augustus - September
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Campsis radicans 'Flava' of Trompetklimmer of Trompetbloem - Informatie:

De Campsis radicans 'Flava' is een zelfhechtende, sterke en snelgroeiende klimplant met opvallende, grote, trompetvormige, gele bloemen. De Trompetklimmer komt oorspronkelijk uit warme delen van Noord-Amerika  en houdt daarom ook van een beschutte, zonnige standplaats. Campsis radicans 'Flava' verliest in de herfst zijn bladeren en is winterhard; jonge planten kunnnen in strenge winters bij de wortels wel wat bescherming gebruiken. Deze tuinplant hecht zichzelf met luchtwortels; de jonge plant kan echter wel een steuntje gebruiken. Terugsnoeien kan het beste na de winter in maart. Campsis radicans 'Flava' bloeit op het uiteinde van de nieuwe ranken. In de zomer snoeien kan, maar zorg er dus voor dat je niet alle nieuwe ranken van de tuinplant terugsnoeit. Deze Bengaalse Trompetbloem met goudgele kelken is een aanwinst voor iedere tuin.

Campsis radicans 'Flava' is een bladverliezende tuinplant. Deze Trompetbloem bloeit van augustus t/m september met gele bloemen en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.

De Campsis radicans 'Flava' | Trompetklimmer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.