Ceanothus impressus 'Victoria' - 60 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Amerikaanse sering op stam
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 21 cm
Geleverde stam hoogte: 40/60 cm
Beschrijving

Ceanothus impressus 'Victoria' of Amerikaanse sering 

Dit is een op stam (van 60 cm) gekweekte Ceanothus impresssus 'Victoria'! Meestal zien we deze tuinplant als struik. De pluizige, diep blauwe bloemhoofdjes in mei en juni zijn een ware traktatie. Ideaal voor een kleine stadstuin waar het in de winter ook minder snel afkoelt. Ceanothus impressus 'Victoria' op stam is ook te gebruiken als kuipplant. 

 

Standplaats Ceanothus impressus 'Victoria'

Ceanothus impressus 'Victoria' staat bij voorkeur op een zo zonnig mogelijke, beschutte standplaats in een goed doorlaatbare, lichtzure, humusrijke bodem; gebruik turf bij het aanplanten voor het verkrijgen van het zurige bodemmilieu. De Amerikaanse sering kan goed tegen droogte, heeft niet veel water nodig. 

 

Ceanothus impressus 'Victoria' snoeien en onderhouden

Om de vorm te behouden kan de Amerikaanse sering het beste na de bloei gesnoeid worden. Neem hierbij de langste takken terug tot 10/20 cm vanaf de ent-plaats. Bij strenge vorst kan de tuinplant het best beschermd worden met een doek of een laag bladeren rond de plantvoet.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Ceanothus impressus 'Victoria' - 60 cm stam | Amerikaanse sering op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.