Menu
Geen producten gevonden

» Chaenomeles x superba 'Pink Lady'

Chaenomeles x superba 'Pink Lady'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse kwee
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Chaenomeles x superba 'Pink Lady' of Japanse kwee - Informatie:

Chaenomeles x superba 'Pink Lady' bloeit met opvallende, roze bloemen in april en mei op het nog meerjarige kale hout; bijen en vlinders komen ook op de Japanse kwee af. In de zomer verschijnen er appelvormige vruchten die tot sap, jam, wijn en gelei te verwerken zijn. De tuinplant heeft een laag gespreide groeiwijze. Leuk om over de rand van een bloembak te laten groeien. Snoeien is lastig door de kronkelende groei van de takken. Knip na de bloei te lange uitschieters af en bemest de struik dan wat bij met organische mest (koemestkorrels). In de zon geeft de Japanse kwee de meeste bloemen, maar schaduw verdraagt de tuinplant ook. Elke neutrale tot zure bodem is geschikt; maar bij voorkeur een goed doorlaatbare humusrijke, vochthoudende, voedzame bodem. 

Tip: Leidt Chaenomeles x superba 'Pink Lady' eens in een gaaswerk tegen de muur; erg verrassend!

 

Chaenomeles x superba 'Pink Lady' is een bladverliezende tuinplant. Deze Japanse kwee bloeit van april t/m mei met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.  De Chaenomeles x superba 'Pink Lady' | Japanse kwee koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.