Menu
Geen producten gevonden

»

Vitis vinifera 'Heike'

Product informatie

Nederlandse naam: Pitloze rode/blauwe druif
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Groen (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/50 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: September - Oktober

Vitis vinifera 'Heike' of Pitloze rode of blauwe druif - Informatie:

De Vitis vinifera 'Heike' is een vrij nieuwe, pitloze variëteit onder de druiven/druivelaars. Heike geeft iets rood tot paarse vruchten, die middelgroot zijn. De tuinplant is zelfbestuivend en heeft dus geen andere variëteit nodig voor de bestuiving. De bloei bestaat uit kleine clusters van groene bloemen in het voorjaar. De clusters groeien in de zomer uit tot druiventrossen.

Druiven zijn klimplanten die zich hechten d.m.v. kleine 'grijpertjes'. Dit zijn plantdelen die zich vast kunnen slingeren aan een draad of gaaswerk. Zorg er bij het planten dus voor dat de druif wat ondersteuning ter beschikking heeft of help de plant tijdens het groeien door een aantal hoofd-twijgen vast te zetten met bijvoorbeeld binddraad.

 

Standplaats:

Net als alle druiven houdt ook Vitis vinifera 'Heike' van een zonnige plaats in de tuin. De druif kan groeien op elke goed doorlatende grond. Verder houdt deze tuinplant van een kalkrijke grond. 

 

Snoei en Onderhoud:

Kalkrijke grond geeft de meest smaakvolle vruchten. Als u de druif aanplant op zanderige grond is het aan te raden ieder jaar de plant te voorzien van een kalkgift in het vroege voorjaar of late winter.De Vitis vinifera 'Heike' | Pitloze rode/blauwe druif koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.