» Clematis montana 'Grandiflora' - XL

Clematis montana 'Grandiflora' - XL

Product informatie

Nederlandse naam: Kleinbloemige bosrank
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 160/180 cm

Clematis montana 'Grandiflora' of Kleinbloemige bosrank in de XL-serie - Informatie:

 

Rijkbloeiende, kleinbloemige Clematis met witte bloemen. De bloei van Clematis montana 'Grandiflora', ook wel Clematis montana 'Alba' genaamd, vindt plaats in het vroege voorjaar. De groei is evenals de bloei weelderig en sterk. Tegen muren, schuurtjes of pergola's zorgt een volwassen plant voor een sprookjesachtig beeld. Deze clematis grijpt zich het beste vast aan gaaswerk of draden. Help eventueel door de plant wat aan te binden met bindbuis.

 

Onderhoud en snoei:

Geef een standplaats in de zon of schaduw, dat maakt niet uit. Zorg wel dat de zon niet direct op de wortelvoet schijnt, door er b.v. een dakpan of  kleine bodembedekker ter bescherming voor te plaatsen. Elke goed doorlatende grondsoort is verder geschikt. Snoeien is bijna niet nodig. Na de bloei snoeit u het dode hout weg en in het voorjaar(maart) kunnen de scheuten van het afgelopen jaar teruggesnoeid worden tot het eerste paar dikke knoppen, dat u tegenkomt. In de zomer leidt u de scheuten naar een volgend steunpunt in het hekwerk. De leveringshoogte bedraagt 175 tot 200 cm.De Clematis montana 'Grandiflora' - XL | Kleinbloemige bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.