Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Kleinbloemige bosrank
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 160/180 cm
Productcode: 51R23A-2291
Beschrijving

Clematis montana 'Grandiflora' of Kleinbloemige bosrank in de XL-serie

Rijkbloeiende, kleinbloemige Clematis met witte bloemen. De bloei van Clematis montana 'Grandiflora', ook wel Clematis montana 'Alba' genaamd, vindt plaats in het vroege voorjaar. De groei is evenals de bloei weelderig en sterk. Tegen muren, schuurtjes of pergola's zorgt een volwassen plant voor een sprookjesachtig beeld. Deze clematis grijpt zich het beste vast aan gaaswerk of draden. Help eventueel door de plant wat aan te binden met bindbuis.

 

 

Standplaats Clematis montana 'Grandiflora' 

 

 

 

 

Clematis montana 'Grandiflora' snoeien en onderhouden

Geef een standplaats in de zon of schaduw, dat maakt niet uit. Zorg wel dat de zon niet direct op de wortelvoet schijnt, door er b.v. een dakpan of  kleine bodembedekker ter bescherming voor te plaatsen. Elke goed doorlatende grondsoort is verder geschikt. Snoeien is bijna niet nodig. Na de bloei snoeit u het dode hout weg en in het voorjaar(maart) kunnen de scheuten van het afgelopen jaar teruggesnoeid worden tot het eerste paar dikke knoppen, dat u tegenkomt. In de zomer leidt u de scheuten naar een volgend steunpunt in het hekwerk. Waarom Clematis montana 'Grandiflora' - XL kopen of Kleinbloemige bosrank kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Kleinbloemige bosrank bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Clematis montana 'Grandiflora' - XL aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Kleinbloemige bosrank en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Clematis montana 'Grandiflora' - XL is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Clematis montana 'Grandiflora' - XL op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Kleinbloemige bosrank dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Clematis montana 'Grandiflora' - XL, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.