» Clematis patens 'Multi Pink'

Clematis patens 'Multi Pink'

Product informatie

Nederlandse naam: Bosrank
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Tip van de vakman voor Clematis patens 'Multi Pink' of Bosrank - Informatie:

Clematis patens 'Multi Pink' behoort tot de Patens groep. Deze groep clematissen bloeit met de grootste bloemen. Ze bloeien twee keer per jaar. De eerste bloei vindt plaats rond mei-juni met wat gevulde, roze bloemen en een tweede bloei volgt tussen juli en september. Snoeien hoeft niet maar kan wel wanneer deze tuinplant bijvoorbeeld te groot wordt. Dit kan bij de Clematis patens 'Multi Pink' het beste na de eerste bloei, omdat deze Bosrank bloeit op oud hout. De tuinplant heeft wel draden of een hekwerk nodig, zodat de windende uitlopers zich daaraan kunnen bevestigen. Enig vlechtwerk van u is daarbij niet overbodig. Het liefst staat deze Clematis patens 'Multi Pink' op een zonnige standplaats, maar halfschaduw verdraagt de tuinplant ook goed. Bij het planten mag Clematis patens 'Multi Pink' tot ongeveer 5 centimeter dieper gezet worden dan de bovenkant van de kluit in elke goed doorlaatbare, humusrijke grond. Bescherm de wortels van de Bosrank met een oude dakpan of een bodembedekkend tuinplantje, om de wortels te beschermen tegen hitte of de verwelkingsziekte, die de stengels aan kan tasten; geef water bij droogte. 

Clematis patens 'Multi Pink' is een bladverliezende tuinplant. Deze Bosrank bloeit van juni t/m september met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 250 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. 
De Clematis patens 'Multi Pink' | Bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.