» Cornus kousa 'China Girl' - beveerd

Cornus kousa 'China Girl' - beveerd

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse Kornoelje
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 38 cm
Door ons geleverde hoogte: 175/200 cm

Cornus kousa 'China Girl' of Japanse kornoelje - Informatie:
De Cornus Kousa 'China Girl' is een selectie van de Japanse kornoelje met extra grote schutbladeren. Deze schutbladeren lijken net bloemen, maar dat zijn het niet. Het is werkelijk een prachtig gezicht als deze boom zich in het voorjaar tooit met vele van deze witte schutbladeren. Het is echt een aanwinst in iedere tuin, of in het park. De boom blijft slank, dus is prima geschikt om hoogte in een kleinere border te krijgen. Ook krijgt deze tuinplant een mooie herfstkleur.

 

Onderhoud en snoei:

De Cornus kousa 'China Girl' heeft een oppervlakkig, fijn wortelgestel. Staat bij voorkeur in een humusrijke, niet te droge tuingrond op een zonnige, beschutte standplaats. Geef deze decoratieve boom ook de ruimte. Snoeien hoeft u deze boom niet, want de vorm is al prima, maar dood hout of vormverstorende takken kunt u het beste in de winter, op een vorstvrije dag, wegknippen. Geef elk voorjaar een flinke hoeveelheid compost.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Cornus kousa 'China Girl' - beveerd | Japanse Kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.