Cornus kousa 'Wieting's Select'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse kornoelje
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit - lichtroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Cornus kousa 'Wieting's Select' of Japanse kornoelje - Informatie:
Cornus kousa 'Wieting's Select' 080/100 is een mooie struik, die als solitair heel geschikt is voor iedere tuin. Na 10 jaar is de tuinplant volgroeit: 2,5 m hoog en ongeveer net zo breed. De Japanse kornoelje bloeit uitbundig in mei en juni. Grote crèmewitte bloemen, die langzaam roze kleuren, zorgen dan voor een prachtig plaatje. 
Na de bloei verschijnen rode aardbei-achtige bessen, die eetbaar zijn. De groene bladeren, die al voor de bloei aan de struik komen, zijn leerachtig en glimmend.

 

Onderhoud en snoei:

Cornus kousa 'Wieting's Select' groeit in elke voedselrijke, en vochthoudende bodem. Zet de Japanse kornoelje op wat beschutte een zonnige of halfschaduw rijke plek en geef hem de ruimte. Zorg bij het planten voor een goed doorlaatbare  licht zure bodem. Indien nodig wat turf toevoegen. Niet te veel snoeien; alleen om de tuinplant in model te houden. Knip enkel dode takken weg. Dit kan het beste na de bloei.De Cornus kousa 'Wieting's Select' | Japanse kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.