Crataegus laevigata 'Paul's Scarlet' - op stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Rode meidoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Donkerroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 200 - 225 cm
Geleverde stam hoogte: 120 cm
Beschrijving

Crataegus laevigata Paul's Scarlet' of Rode Meidoorn - Informatie
In het voorjaar kan de Crataegus laevigata 'Paul's Scarlet' een grote hoeveelheid rozerode bloemen geven. De boom wordt ook wel Crataegus x media 'Paul Scarlet' genoemd. Het gaat hierbij om een synoniem en dus dezelfde boom. Het blad van de meidoorn is klein en de takken hebben doorns. De bladerkroon van deze tuinplant is wat gefilterd en laat dus nog wat licht door. De Rode Meidoorn is goed te gebruiken in en kleinere tuin. 

 

Snoei en onderhoud:

De Crataegus laevigata 'Paul's Scarlet' wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon. Elke goede tuingrond is geschikt. Vermijd hard snoeien. De boom zal dan veel lange scheuten maken, die we waterlot noemen en de boom aardig kunnen ontsieren. Snoei dus met beleid. Bestel een set boompalen, die de boom steun geven bij winderig weer.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Crataegus laevigata 'Paul's Scarlet' - op stam | Rode meidoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.