Menu
Geen producten gevonden

»

Cupressocyparis leylandii 125/150 - in pot

Product informatie

Nederlandse naam: Leylandcipres
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Advies aantal per strekkende meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm

Cupressocyparis leylandii of Leylandcipres - Informatie
De Cupressocyparis leylandii is de meest geschikte conifeer om een (hoge) haag van te zetten. Zijn fijne horizontale vertakkingen zorgen voor een zeer dichte structuur van de haag. Verder is het een snelgroeiende soort, zodat er in de hoogte snel resultaat geboekt wordt!

De Leylandcipres is heel mooi strak te knippen. Eenmaal per jaar snoeien in de weken rond de langste dag is voldoende om de haag in model te houden. Let er dan wel op dat de haag niet te breed uitgroeit. In tegenstelling tot de Thuja soorten, loopt deze soort niet meer uit wanneer er tot op het oude hout gesnoeid wordt. Mooier is het bij deze soort om tweemaal te knippen (bijvoorbeeld mei en september). Zo komen de strakke vormen een langere periode tot zijn recht. Kan prima groeien in gebieden met overheersende zeewind en in nattere gronden.De Cupressocyparis leylandii 125/150 - in pot | Leylandcipres koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.