Menu
Geen producten gevonden

»

Cupressocyparis leylandii 150/175 - kluit

Product informatie

Nederlandse naam: Leylandcipres
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw - schaduw
Planttijd: Oktober - April
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Advies aantal per strekkende meter: 3 planten
Door ons geleverde hoogte: 150/175 cm

Cupressocyparis leylandii of Leylandcipres - Informatie
De Cupressocyparis leylandii is de meest geschikte conifeer om een (hoge) haag van te zetten. Zijn fijne horizontale vertakkingen zorgen voor een zeer dichte structuur van de haag. Verder is het een snelgroeiende soort, zodat er in de hoogte snel resultaat geboekt wordt!

De Leylandcipres is heel mooi strak te knippen. Eenmaal per jaar snoeien in de weken rond de langste dag is voldoende om de haag in model te houden. Let er dan wel op dat de haag niet te breed uitgroeit. In tegenstelling tot de Thuja soorten, loopt deze soort niet meer uit wanneer er tot op het oude hout gesnoeid wordt. Mooier is het bij deze soort om tweemaal te knippen (bijvoorbeeld mei en september). Zo komen de strakke vormen een langere periode tot zijn recht.

Let op!
De kluit is NIET meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte die boven de grond uitkomt!


Voor meer uitleg over haagconiferen, snoei- & onderhoudstips klik hier!  

Voor meer uitleg over haagplanten in het algemeen klik hier!   De Cupressocyparis leylandii 150/175 - kluit | Leylandcipres koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.