U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' - pompon | Leylandcipres | Tuinplantenwinkel.nl

Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' - pompon

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Leylandcipres
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Geel/bruin (onopvallend)
Bladkleur: Groen/geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Keuze afhankelijk
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' - pompon of Leylandcipres pompon - Informatie:

Deze conifeer is een vormgesnoeide uitvoering van de Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider'. Dat is een hele mond vol. De tuinplant is beter bekend als de Leylandcipres. Het is een gemakkelijk en goed te snoeien conifeer. Dit type heeft mooie frisgroen/gele schubben. Daardoor is het een opvallende verschijning in de tuin die mooi tot zijn recht komt voor een donkergroene achtergrond van bijvoorbeeld Taxus of een hedera haag. In pompon gesnoeid betekent dat de plant bestaat uit meerdere kleine bolvormen die rondom een centrale hoofdstam gerangschikt staan. 

 

Standplaats:

De Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' staat het liefst op een zonnige plek in de tuin. De tuinplant kan met de juiste verzorging ook uitstekend in een pot worden geplant. Geef de plant dan tijdig water en extra voeding om de groei en kleur van het blad op peil te houden.

 

Snoei en onderhoud:

Door de bonsaivorm jaarlijks 1 of 2 keer te snoeien blijft de tuinplant zijn vorm behouden. U kunt deze cipres het hele jaar door snoeien, behalve wanneer het vriest en bij zomerse hitte. Als de Leylandcipres in een pot is geplant, raden wij aan deze tijdens een extreme vorstperiode beschut weg te zetten.

 

Let op!
De pot is niet meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte van de plant boven de grond.De Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' - pompon | Leylandcipres koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.