Menu
Geen producten gevonden

»

Hanging baskets

Hanging baskets
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over hanging baskets

Het zoeken van de juiste mix van zomerbloeiers kan soms een hele klus zijn. Met een ruime keuze aan perk- en hangplanten zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Tuinplantenwinkel.nl hebben we daarom een aantal kant-en-klare hanging baskets samengesteld waar u de hele zomer lang van kunt genieten.
 

Met hangpotten kunt u de hele zomer genieten van een kleurrijk geheel. Geef de potten regelmatig voeding en water, zodat de planten continu blijven groeien. U kunt de pot ook ontdoen van de hengels, of de plant in een andere pot overplanten. De hangplanten in de hanging basket gaan sierlijk over de potrand heen hangen. Gebruik bij het overplanten goede potgrond zodat de planten goed door blijven bloeien. Geef na een tijdje ook regelmatig extra voeding.
 

Het assortiment hanging-baskets is vanaf begin mei verkrijgbaar in de webshop en in ons plantencentrum. De hangplanten in deze potten zijn eenjarig en niet bestand tegen de vorst. Een hanging-basket geeft vanaf het moment van aankoop tot diep in de herfst lang bloemen. Een goede verzorging en voeding zijn daarbij essentieel.
 

Het assortiment hanging-baskets wisselt sterk in onze webwinkel. We proberen steeds nieuwe kleuren en combinaties toe te voegen, zodat het online assortiment zo compleet mogelijk is en u voldoende keuze geeft. Voor een nog groter assortiment kunt u terecht in ons plantencentrum te Knegsel.

Hanging baskets

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 9082 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.