Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over hanging baskets

Het zoeken van de juiste mix van zomerbloeiers kan soms een hele klus zijn. Met een ruime keuze aan perk- en hangplanten zijn de mogelijkheden eindeloos. In dat geval is het handig om te kiezen voor een kant-en-klare oplossing in de vorm van hanging baskets. Deze zijn zo samengesteld dat u de hele zomer lang kunt genieten van de mooiste bloemen.

Hanging baskets verzorgen en voeden

Geef de potten regelmatig voeding en water, zodat de planten continu blijven groeien. U kunt de pot ook ontdoen van de hengels, of de plant in een andere pot overplanten. De hangplanten in de hanging basket gaan sierlijk over de potrand heen hangen. Gebruik bij het overplanten goede potgrond zodat de planten goed door blijven bloeien. Geef na een tijdje ook regelmatig extra voeding.

Hangingbaskets exclusief kopen in ons plantencentrum

Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u deze niet online bestellen. De hanging baskets zijn, indien voorradig, tijdens het seizoen wel verkrijgbaar in ons plantencentrum. Bij iedere plant in deze categorie vindt u terug wanneer u de plant doorgaans kunt vinden op ons plantencentrum. Het kan zijn dat de kleur en prijs afwijkt van ons actuele aanbod in de winkel. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbaarheid en de voorraad van de gewenste plant(en).

 

De hangplanten in deze potten zijn eenjarig en niet bestand tegen de vorst. Een hanging-basket geeft vanaf het moment van aankoop tot diep in de herfst lang bloemen. Een goede verzorging en voeding zijn daarbij essentieel.

 

Het assortiment hanging-baskets wisselt sterk. Er zijn steeds nieuwe kleuren en combinaties. Online vindt u slechts een greep uit ons assortiment. U bent van harte welkom op ons plantencentrum voor de mooiste zomerbloeiers. Bekijk hier onze openingstijden en ons bezoekadres.

Hanging baskets

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.