Menu
Geen producten gevonden

» Erica x darleyensis 'Mary Helen'

Erica x darleyensis 'Mary Helen'

Product informatie

Nederlandse naam: Winterheide
Bloeitijd: December - April
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 5/10 cm

Erica darleyensis 'Mary Helen' of Winterheide - Informatie:

Deze compacte en altijd groene tuinplant geeft het hele jaar door kleur aan uw tuin. Het loof van Winterheide heeft een goudgele kleur die in de winter naar brons verkleurt. De tuinplant bloeit bovendien op een een ongewoon tijdstip: midden in de winter. Vanaf december tot maart staat de plant vol met kleine, roze bloemen. Erica darleyensis 'Mary Helen' is een winterheide. De plant groeit compact uit en kan een hoogte bereiken van ongeveer 30 centimeter.

 

Standplaats:

Deze tuinplant niet aanplanten op kleigronden. Elke andere, goed doorlaatbare, humusrijke of zanderige bodem is geschikt.

 

Snoei en onderhoud:

Winterheide is een gemakkelijk plant in onderhoud. Bij het planten raden we aan tuinturf toe te voegen. Heideplanten houden van een humusrijke en vrij zure bodem; tuinturf zorgt hiervoor. Extra voeding heeft deze tuinplant niet nodig. Breng in plaats daarvan iedere 2 jaar wat turfstrooisel aan tussen de planten zodat de zuurgraad van de bodem op peil blijft. Snoeien kan in het voorjaar na de bloei. Door het snoeien blijft de tuinplant extra laag en geniet u ieder jaar van een rijke bloei in de winter. Let op dat u de plant niet meer snoeit in de zomer of het najaar. Dit gaat te koste van de bloemknoppen.De Erica x darleyensis 'Mary Helen' | Winterheide koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.