Menu
Geen producten gevonden

»

Fargesia robusta 'Campbell' 060/080

Product informatie

Nederlandse naam: Niet-woekerende bamboe
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Advies aantal per strekkende meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm

Fargesia robusta 'Campbell' of Bamboe - Informatie:

Fargesia robusta 'Campbell' 060/080 is een niet woekerende bamboesoort. Deze Bamboe wordt wel gebruikt om een zichtdichte haag te creëren Deze mooie Bamboe vormt dus pollen, krijgt kleine donkergroene, glanzende bladeren en olijfgroene halmen, die in het voorjaar witte schutbladeren hebben en lang aan de tuinplant blijven zitten. Al vroeg loopt deze bamboesoort uit en in de nazomer soms nog een keer. Het blad heeft altijd een frisse uitstraling. De hoogte van deze tuinplant wordt bepaald door de standplaats en de bodemgesteldheid. Fargesia robuste 'Campbell' is goed winterhard.

 

Standplaats:

Fargesia robusta 'Campbell' verdraagt zon en schaduw. De hoogte van deze tuinplant wordt bepaald door de standplaats en de bodemgesteldheid. Deze tuinplant breidt wel uit, maar zal niet aan de wandel gaan en op andere niet bedoelde plaatsen verschijnen; begrenzen is niet nodig, maar als u de kluit wil beperken, kan er een wortelbegrenzer aangebracht worden. 

 

Snoei en Onderhoud:

Als het voor de vorm of de hoogte van de Bamboehaag wenselijk is kunt u Fargesia robuste 'Campbell' met een gewone heggenschaar snoeien,zoals u ook Buxus zou snoeien. Omdat deze Bamboe niet woekert, is maximaal één keer per jaar snoeien wel voldoende, bij voorkeur als de nieuwe scheuten weer zijn uitgegroeid.

Geef deze tuinplant in water opgelost, vloeibaar voedsel, dat goed kan worden opgenomen. Bij langdurig, zonnig weer wat extra water geven.De Fargesia robusta 'Campbell' 060/080 | Niet-woekerende bamboe koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.