Forsythia intermedia 'Week-End' - ‘Courtalyn’ - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Chinees klokje
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Forsythia intermedia 'Week-End' of Chinees klokje XL-serie - Informatie
Wie kent ze niet, de heldergeel bloeiende Forsythia. Forsythia intermedia 'Week-End' - XL is een compacte variatie, maar bloeit ook in het voorjaar op het kale hout (naaktbloeier) met een zee van heldergele bloemen, die het prille begin van de lente aankondigen. Na de bloei verschijnen pas de ovale, groene bladeren, die de tuinplant tot de herfst blijft dragen. Dit Chinees Klokje wordt ook wel Forsythia intermedia ‘Courtalyn’ genoemd. 

 

Snoei en onderhoud:

Forsythia intermedia 'Week-End' staat het liefst in de zon of halfschaduw en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Deze tuinplant voldoet uitstekens als solitair, maar kan in de grotere tuinen ook als vakbeplanting worden toegepast. Snoei het Chinees klokje altijd direct na de bloei. Knip de oudste takken onder aan de grond af zodat de plant van onder uit verjongt. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Forsythia intermedia 'Week-End' - ‘Courtalyn’ - XL | Chinees klokje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.