Menu
Geen producten gevonden

» Geranium sanguineum 'Album'

Geranium sanguineum 'Album'

Product informatie

Nederlandse naam: Bloedooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium sanguineum 'Album' of Bloedooievaarsbek - Informatie:

Geranium sanguineum ‘Album’ is een bodembedekkende en winterharde tuinplant. Deze geranium heeft een lange bloeiperiode, waardoor u optimaal kunt genieten van de kleine, witte bloemen. Het blad heeft een verfijnde vorm, maar zal wel in de winter afsterven. Tijdens de groei- en bloeiperiode kunt u de plant het beste regelmatige knippen, zodat u optimaal kunt genieten van de vorm en de Bloedooievaarsbek.

 

Standplaats:

Deze tuinplant staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke en licht vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Geranium sanguineum 'Album' sterft in de winter boven de grond af; verwijder in de vroege lente alle afgestorven plantenresten, zodat de jonge, frisse scheuten van de tuinplant weer kunnen uitgroeien. Verwijderen van uitgebloeide bloemen bevordert de kans op een weelderige, tweede bloei. Ooievaarsbek is gemakkelijk te delen en opnieuw uit te planten.De Geranium sanguineum 'Album' | Bloedooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.