Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Japanse wasbloem
Bloeitijd: Augustus - september
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 90 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34KI-1112
Beschrijving

Kirengeshoma palmata of Japanse wasbloem

Een tuinplant die eigelijk te weinig in de tuin wordt gebruikt is Kirengeshoma palmata. In het najaar verschijnen er gele bloemetjes, die een beetje op hangende hoedjes lijken. Het blad is handvormig (palmata) en de bovenkant glimt een beetje; vandaar de naam Japanse wasbloem. Als het weer in het najaar mooi blijft kunnen er na de bloei mooie zaaddozen ontstaan. De struik is vorstbestendig en verliest in de winter zijn bladeren.

 

Standplaats Kirengeshoma palmata

Kirengeshoma palmata staat graag op een beschutte plaats in de (half)schaduw in een vochtige, waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

Kirengeshoma palmata snoeien en onderhouden

Knip in het voorjaar alle afgestorven bloemstengels helemaal weg, zodat nieuwe scheuten voldoende licht en ruimte krijgen.Waarom Kirengeshoma palmata kopen of Japanse wasbloem kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Japanse wasbloem bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Kirengeshoma palmata aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Japanse wasbloem en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Kirengeshoma palmata is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Kirengeshoma palmata op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Japanse wasbloem dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Kirengeshoma palmata, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.