U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Ginkgo biloba - 3-stam | Japanse notenboom | Tuinplantenwinkel.nl

Ginkgo biloba - 3-stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse notenboom
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 225/250 cm
Beschrijving

Ginkgo biloba 3-stam of Japanse notenboom - Informatie:

Deze Ginkgo bomen zijn te gebruiken als een meerstammige boom en hebben 3 hoofdtakken die vanuit de grond opgroeien. Geplant tussen een wat lagere heester, siergras of vaste plant geeft dit een leuk effect. De plant kunt u gewoon uit laten groeien tot grote bomen, maar de Ginkgo is ook goed te snoeien.

 

Standplaats:

De Japanse notenboom staat het liefst in de zon of halfschaduw in een goed doorlatende, vochtige bodem. Bij het aanplanten kunt u aanplantgrond gebruiken.

 

Snoei en onderhoud:

Geef de Ginkgo biloba eventueel wat extra steun met een stevige bamboestok, om scheefgroei te voorkomen. Snoei is nauwelijks nodig; eventueel wat vormsnoei in vorstvrije winterdagen.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 

Voor alle grote planten in de XL+ serie klik hier De Ginkgo biloba - 3-stam | Japanse notenboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.