» Hedera colchica 'Sulphur Heart'

Hedera colchica 'Sulphur Heart'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen-geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 4 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Hedera colchica 'Sulphur Heart' of Klimop - Informatie:

De Hedera colchica 'Sulphur Heart' is een grootbladige Klimop. Deze soort wordt ook wel Kaukasische Klimop genoemd. Net zoals elke Klimop, is ook de Hedera colchica 'Sulphur Heart' een zelfhechtende klimplant. Dat wil zeggen dat hij zonder hulpmiddelen zich vastzet om zo omhoog te groeien. Daarmee is het een ideale klimplant om bijvoorbeeld een lelijke muur mee te bedekken. Ook is Klimop een geschikte tuinplant om een hekwerk mee te laten begroeien. Om hem daarmee te helpen, kunt u nieuwe uitlopers door het gaas rijgen. Op die manier is de plant eerder boven. De Hedera colchica 'Sulphur Heart' heeft mooi gemeleerd groen-geel blad. Dit geeft vooral in grotere vlakken een mooi effect.

 

Standplaats:

Hedera colchica 'Sulphur Heart' groeit zowel in de zon als in de schaduw in een licht vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Wanneer Klimop langs de muur van een huis geleid wordt, let er dan op dat de ranken niet bij en over de kozijnen en dakgoten komen. De hechtwortels zouden schade aan de verf kunnen aanbrengen en via kieren zou de plant naar binnen kunnen groeien. Klimop is goed te snoeien.De Hedera colchica 'Sulphur Heart' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.