» Hedera helix 'Glacier'

Hedera helix 'Glacier'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen - wit
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 4 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Hedera helix 'Glacier' of Klimop - Informatie:

Hedera helix 'Glacier' is een zelfhechtende, groenblijvende klimplant. Deze variant van de Klimop heeft groene bladeren met witte vlekken erin. Na de onopvallende bloei verschijnen er zwarte besjes, waar vogels op af komen. Hedera helix 'Glacier' is ideaal om bijvoorbeeld een gaashekwerk of muur te laten begroeien. Help deze tuinplant met klimmen tegen een schutting of muur door er een mazennetwerk tegen te plaatsen en de stengels er doorheen te vlechten. Zo kan er ook een groene erfafscheiding gemaakt worden, als er eerst gaaspanelen geplaatst worden. Zorg dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis gaat hechten; dat laat vervelende sporen na. In elke goed doorlaatbare bodem in de zon of de schaduw zal deze tuinplant het prima doen. Staat de Klimop in de zon; dan zorgt dat voor vele, bonte blaadjes. In de schaduw groeit de Hedera helix 'Glacier' ook, maar blijven de blaadjes meer groen. Belangrijk om bij de muur de grond goed los te maken en harde delen eruit te verwijderen. In april en oktober kunt u indien nodig het beste wat vormsnoei toepassen. Overigens komt dit tuinplantje ook als kamerplant voor en kan het in een pot op het balkon of terras geplaatst worden. 
 

Hedera helix 'Glacier' is een groenblijvende tuinplant. Deze Klimop kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.

 De Hedera helix 'Glacier' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.