Hedera helix 'Green Ripple'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 4 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Hedera helix 'Green Ripple' of Klimop

Hedera helix 'Green Ripple' is een zelfhechtende, groenblijvende klimplant en bodembedekker. De sierklimop is een snelle groeier met zijn mooie, fijn gevormde, donkergroene blaadjes met de geelgroene nerven. De Klimop bloeit niet. Hedera helix 'Green Ripple' is ideaal om bijvoorbeeld een gaashekwerk of muur te laten begroeien. Hij wordt niet hoger dan het object waartegen hij groeit. Help de tuinplant met klimmen tegen een schutting of muur door er een mazennetwerk tegen te plaatsen en de stengels er doorheen te vlechten. Zo kan er ook een groene erfafscheiding gemaakt worden, als er eerst gaaspanelen geplaatst zijn. Zorg dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis gaat hechten; dat laat vervelende sporen na. Hedera helix 'Green Ripple' is ook als bodembedekker toe te passen, zodat onkruid geen kans meer heeft. Overigens komt dit tuinplantje ook als kamerplant voor en kan het in een pot op het balkon of terras geplaatst worden.

 

Standplaats Hedera helix 'Green Ripple'

Hedera helix 'Green Ripple' groeit in elke goed doorlaatbare bodem in de zon of de schaduw. Het is belangrijk om bij de muur de grond goed los te maken en harde delen te verwijderen.

 

Hedera helix 'Green Ripple' snoeien en onderhouden

In april en oktober kunt u indien nodig het beste wat vormsnoei toepassen. De Hedera helix 'Green Ripple' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.