Menu
Geen producten gevonden

»

Hedera helix 'Sagittifolia'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 10 cm

Hedera helix 'Sagittifolia' of Klimop - Informatie:

De Hedera helix 'Sagittifolia' is een fijnbladige, zelfhechtende en groenblijvende klimplant. Het licht- tot donkergroene, pijlvormige blad is diep ingesneden. De bladeren verkleuren tegen de winter naar brons. De bloei is onopvallend. Deze sterke tuinplant is geschikt als klimplant tegen een muur, is als bodembedekker te gebruiken en staat decoratief als overhangende tuinplant aan de rand van een bloembak. De Klimop groeit in elke neutrale, doorlaatbare grond. Wanneer u deze plant tegen een muur laat groeien, let er dan op dat deze klimplant zich niet aan het houtwerk van uw huis hecht. Dat laat namelijk zijn sporen na! 

Hedera helix 'Sagittifolia' is een groenblijvende tuinplant. Deze Klimop wordt uiteindelijk ongeveer 20 cm hoog (als bodembedekker)  en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.

Voor meer tips over het gebruik & planten van bodembedekkers klik hier!  

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Hedera helix 'Sagittifolia' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.