» Hedera hibernica 040/60

Hedera hibernica 040/60

Product informatie

Nederlandse naam: Gewone klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Advies aantal per strekkende meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: 11cm
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm

Hedera hibernica 040/60 of Klimop - Informatie:

Hedera hibernica is een snelgroeiende en zelfhechtende, groenblijvende klimplant. Ideaal om als smalle haagplant te gebruiken in een kleinere tuin; help de Klimop met klimmen door hem door een mazennetwerk te vlechten. De bladeren zijn donkergroen met lichte nerven en driehoekig gelobt. bodembedekkende tuinplant wordt hij gebruikt voor grotere plantvakken bijvoorbeeld in openbare ruimtes (oa.parken).

Standplaats:

Hedera hibernica is een krachtige groeier die zowel in de zon als in de schaduw kan staan en weinig eisen aan de bodem stelt, als die maar goed doorlatend is. Er bestaan ook een bontbladige klimoprassen. Deze moeten wel iets meer in het licht van de zon staan.

 

Snoei en onderhoud:

De beste tijd om Hedera hibernica te snoeien, met een scherpe snoei- of heggenschaar, is het voorjaar. De tuinplant zal na de snoei weer snel jonge scheuten vormen, zodat een dichte haag wordt gevormd. Snoei op een bewolkte dag om verbranding tegen te gaan. Een tweede snoei in het najaar als de Klimop te sterk is uitgegroeid. Snoei niet in de winter. Let op dat deze tuinplant zich niet aan het houtwerk van bijvoorbeeld kozijnen gaat hechten; dat laat zijn sporen na.De Hedera hibernica 040/60 | Gewone klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.