Menu
Geen producten gevonden

» Hedera hibernica 040/60

Hedera hibernica 040/60

Product informatie

Nederlandse naam: Gewone klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Advies aantal per strekkende meter: 5 planten
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm

Hedera hibernica 040/60 of Klimop - Informatie:

De Hedera hibernica is een snelgroeiende en zelfhechtende, groenblijvende klimplant. Ideaal om als smalle haagplant te gebruiken in een kleinere tuin; help de Klimop met klimmen door hem door het mazennetwerk te vlechten. Als bodembedekkende tuinplant wordt hij gebruikt voor grotere plantvakken bijvoorbeeld in openbare ruimtes (oa.parken). Deze plant zonder stok leent zich prima om direct als bodembedekker aangeplant te worden. Daarnaast is het een budget-alternatief voor klimopplanten die met stok geleverd worden.

Hedera hibernica is een krachtige groeier die zowel in de zon als in de schaduw kan staan en weinig eisen aan de bodem stelt, als die maar goed doorlatend is. Bovendien kan Klimop goed geknipt worden. De bladeren zijn donkergroen met lichte nerven en driehoekig gelobt. Er bestaan ook een bontbladige klimoprassen. Deze moeten wel iets meer in het licht van de zon staan. Let op dat deze tuinplant zich niet aan het houtwerk van bijvoorbeeld kozijnen gaat hechten. Dat laat zijn sporen na.

Voor meer weetjes over de klimop klik hier!   

Voor meer tips over het gebruik & planten van bodembedekkers klik hier!  

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Hedera hibernica 040/60 | Gewone klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.