» Heuchera 'Forever Purple'

Heuchera 'Forever Purple'

Product informatie

Nederlandse naam: Purperklokje
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Paars
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm

Heuchera 'Forever Purple' of Purperklokje - Informatie:

Wat de naam al doet vermoeden, klopt ook echt. Dit is de tuinplant met misschien wel het meest paarse blad die u kunt aanplanten. En nee, er is geen spuitbus paarse verf aan te pas gekomen; Heuchera 'Forever Purple' ontwikkelt dit blad helemaal zelf! Forever slaat dan weer op het feit dat het Purperklokje in de winter (mits het niet te streng vriest) zijn blad blijft houden. Ideale combinatieplant om de border op te fleuren. U kunt zelfs de verschillende soorten Purperklokje met elkaar combineren voor een prachtig wisselend kleureffect. Ze zijn er in groen / geel / oranje / paars / rood / tot bijna zwart.

 

Standplaats:

Bij voorkeur staat Purperklokje niet in de volle zon, maar in gefilterd zonlicht of de halfschaduw in een vochthoudende, waterdoorlatende bodem in bijvoorbeeld een rotstuin. 

 

Snoei en onderhoud:

Heuchera's in het algemeen, dus ook de Heuchera 'Forever Purple', hebben de eigenschap dat hun wortelstokken steeds hoger komen te liggen, totdat ze op een gegeven moment op de grond liggen i.p.v. erin. Wanneer dit gebeurt, kunt u het beste het Purperklokje een keer scheuren en weer dieper terug planten. Dit houdt het vak mooi en de tuinplant jong. Verwijder na de winter alle bloemstengels en afgestorven bladeren.De Heuchera 'Forever Purple' | Purperklokje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.