Heuchera 'Lime Marmalade'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Purperklokje
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Geel
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm
Beschrijving

Heuchera 'Lime Marmalade' of Purperklokje

Heuchera 'Lime Marmalade' is een sterke, polvormende groeier en daardoor goed te gebruiken voor bodembedekkende vakbeplanting. Maar ook in de border in een groepje, als randbeplanting of in een pot op het terras of balkon komt deze half groenblijvende tuinplant prima tot zijn recht. De mooi gekrulde, frisgroene-limekleurige bladeren in combinatie met de kleine, witte bloemetjes, die op lange steeltjes boven de plant uitsteken, maken het Purperklokje tot een aanrader voor uw tuin.

 

De planten uit de Heuchera Indian Summer collectie hebben prachtige bladkleuren die het hele jaar zorgen voor een nazomergevoel vol contrasterende kleuren. Met de uiteenlopende stijlen van de Heuchera Indian Summer kun je buiten alle kanten op.

 

Standplaats Heuchera 'Lime Marmalade'

Zet de tuinplant in de zon of halfschaduw in een goed doorlaatbare, humusrijke, voedzame, kalkrijke, vochthoudende bodem.

 

Heuchera 'Lime Marmalade' snoeien en onderhouden

Als Heuchera 'Lime Marmalade' in de volle zon staat, moet er bij droogte water gegeven worden. Knip in het voorjaar lelijke delen weg. Vernieuw na 3 of 4 jaar het Purperklokje. Steek hem in zijn geheel uit en plant het beste deel terug.De Heuchera 'Lime Marmalade' | Purperklokje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.