Heuchera 'Crimson Curls'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Purperklokje
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Rood/bruin
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 35 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm
Beschrijving

Heuchera 'Crimson Curls' of Purperklokje

Heuchera 'Crimson Curls' is een compacte tuinplant met opvallend gekrulde, vrij diep ingesneden, donkerrode bladeren. Heuchera komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en is vernoemd naar de Duitse botanicus Von Heucher. Purperklokje krijgt in juli-augustus klokvormige roze/witte bloemen op vrij lange stengels, ook geschikt als snijbloem. Purperklokje behoudt in zachte winters zijn blad en is daarom ook geschikt als bodembedekker en laat zich goed combineren met veel andere tuinplanten en wordt ook aangeplant in rotstuinen. 

 

Standplaats Heuchera 'Crimson Curls'

Heuchera 'Crimson Curls' geeft de voorkeur aan een plaats in de zon of halfschaduw in een humusrijke, goed waterdoorlatende bodem.

 

Heuchera 'Crimson Curls' snoeien en onderhouden

Haal in het voorjaar alle stengels en uitgedroogde bladeren weg. Purperklokje heeft de neiging wat omhoog te kruipen. Vernieuw daarom na 3 á 4 jaar de tuinplanten. Steek ze uit en plant het beste deel opnieuw, zodat er weer een jonge, frisse tuinplant verschijnt.De Heuchera 'Crimson Curls' | Purperklokje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.