Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Goudaardbei
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 43-218
Beschrijving

Waldsteinia ternata of Goudaardbei

Waldsteinia ternata is een zeer sterke, groenblijvende en zodevormende, bodembedekkende tuinplant. Hij wordt niet hoger dan 5 á 10 cm. Het bladerdek is glanzend groen en blijft dat ook in de wintermaanden. Bij kouder weer krijgen de bladeren een bronsgroene kleur. In het voorjaar vormen zich frisgroene blaadjes. Vroeg in het voorjaar bloeit de Goudaardbei kort met botergele bloemetjes. Vooral jonge planten bloeien rijk. Wanneer de plant eenmaal één dicht tapijt heeft gevormd is de bloei minder.

 

Standplaats Waldsteinia ternata

Omdat Waldsteinia ternata vrij snel groeit en groenblijvend is in herfst en winter, is het een ideale bodembedekker. Elke humusrijke bodem is geschikt. In de schaduw kan deze Waldsteinia ternata een vrij droge grond verdragen, maar in de zon moet er bij droogte flink gesproeid worden.

 

Waldsteinia ternata snoeien en onderhouden

Te lange uitlopers van Goudaardbei kunnen in het vroege voorjaar worden weggeknipt. Oud blad kan dan ook met een grashark uit de tuinplant weggeharkt worden, zodat jonge, frisse scheuten meer licht en ruimte krijgen.Waarom Waldsteinia ternata kopen of Goudaardbei kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Goudaardbei bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Waldsteinia ternata aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Goudaardbei en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Waldsteinia ternata is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Waldsteinia ternata op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Goudaardbei dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Waldsteinia ternata, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.