Menu
Geen producten gevonden

»

Pachysandra terminalis

Product informatie

Nederlandse naam: Schaduwkruid
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Pachysandra terminalis of Schaduwkruid of Dikkemanskruid - Informatie:

De Pachysandra terminalis of schaduwkruid is een zodevormende plant voor in de schaduw of halfschaduw. De plant is in staat om snel uit te groeien tot een prachtig groen tapijt en is daarom een van de meest gebruikte bodembedekkers. Door de snelle groei heeft onkruid geen kans. De tuinplant blijft in de winter groen en zorgt dus jaarrond voor een fris uiterlijk. Het is bovendien een makkelijk groeiende tuinplant, die weinig eisen stelt aan de grond.
De Pachysandra komt het beste tot zijn recht in de halfschaduw of schaduw. Op een plek in de volle zon kan het blad verbranden en krijgt deze vaak een geelgroene kleur. In het voorjaar wat mest geven en af en toe terug snoeien is voldoende wat betreft het onderhoud. In het voorjaar bloeit de plant met kleine witte aren. Verwacht hier echter niet een uitbundig bloementapijt; het blad is de voornaamste reden om te kiezen voor deze bodembedekker.

Pachysandra terminalis is een groenblijvende tuinplant. Dit Schaduwkruid bloeit van maart t/m april met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 15 cm hoog en staat bij voorkeur in de schaduw.

Voor meer tips over het gebruik & planten van bodembedekkers klik hier!  

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Pachysandra terminalis | Schaduwkruid koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.