» Pachysandra terminalis

Pachysandra terminalis

Product informatie

Nederlandse naam: Schaduwkruid
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Pachysandra terminalis of Schaduwkruid of Dikkemanskruid - Informatie:

Pachysandra terminalis of Schaduwkruid is een zodevormende plant voor in de schaduw of halfschaduw. De tuinplant is in staat om snel uit te groeien tot een prachtig groen tapijt en is daarom een van de meest gebruikte bodembedekkers. Door de snelle groei heeft onkruid geen kans. Dikkemanskruid blijft in de winter groen en zorgt dus jaarrond voor een fris uiterlijk. In het voorjaar bloeit de plant met kleine witte aren. Verwacht hier echter niet een uitbundig bloementapijt; het blad is de voornaamste reden om te kiezen voor deze bodembedekker.

 

Standplaats:

Pachysandra terminalis komt het beste tot zijn recht in de halfschaduw of schaduw. Op een plek in de volle zon kan het blad verbranden en krijgt deze vaak een geelgroene kleur. Het is bovendien een makkelijk groeiende tuinplant, die weinig eisen stelt aan de grond. 

 

Snoei en onderhoud:

In het voorjaar wat mest geven en af en toe terugsnoeien en dode stukken vewijderen is voldoende voor wat betreft het onderhoud. De Pachysandra terminalis | Schaduwkruid koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.