Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Schaduwkruid
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 43-177
Beschrijving

Pachysandra terminalis of Schaduwkruid of Dikkemanskruid

Pachysandra terminalis of Schaduwkruid is een zodevormende plant voor in de schaduw of halfschaduw. De tuinplant is in staat om snel uit te groeien tot een prachtig groen tapijt en is daarom een van de meest gebruikte bodembedekkers. Door de snelle groei heeft onkruid geen kans. Dikkemanskruid blijft in de winter groen en zorgt dus jaarrond voor een fris uiterlijk. In het voorjaar bloeit de plant met kleine witte aren. Verwacht hier echter niet een uitbundig bloementapijt; het blad is de voornaamste reden om te kiezen voor deze bodembedekker.

 

Standplaats Pachysandra terminalis

Pachysandra terminalis komt het beste tot zijn recht in de halfschaduw of schaduw. Op een plek in de volle zon kan het blad verbranden en krijgt deze vaak een geelgroene kleur. Het is bovendien een makkelijk groeiende tuinplant, die weinig eisen stelt aan de grond. 

 

Pachysandra terminalis snoeien en onderhouden

In het voorjaar wat mest geven en af en toe terugsnoeien en dode stukken vewijderen is voldoende voor wat betreft het onderhoud. Waarom Pachysandra terminalis kopen of Schaduwkruid kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Schaduwkruid bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Pachysandra terminalis aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Schaduwkruid en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Pachysandra terminalis is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Pachysandra terminalis op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Schaduwkruid dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Pachysandra terminalis, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.