Hydrangea arborescens 'Incrediball' (Strong Annabelle)

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Hortensia 'Strong Annabelle'
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Beschrijving

Hydrangea arborescens 'Incrediball' of Hortensia strong Annabelle

Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' is steviger dan de gewone 'Annabelle'. De Hortensia 'Incrediball' bloeit met de dezelfde indrukwekkende bloemen als de gewone 'Annabelle', die als nadeel heeft, dat bij een regenbui de takken met de grote bloemen naar de grond buigen. De Strong Annabelle heeft daar minder last van; de takken zijn vele malen steviger. Hierdoor is de tuinplant in staat om na een regenbui terug overeind te komen. Deze kweekvorm is daarnaast beter bestand tegen harde wind en regenval. De kleur van de bloemen is roomwit en gaandeweg het seizoen verkleuren ze naar lichtgroen.

 

Standplaats Hydrangea arborescens 'Incrediball'

Hydrangea arborescens 'Incrediball' is geschikt voor een schaduwrijke plek in uw tuin, maar doet het bij voldoende vocht ook op een meer zonnige plaats. 

 

Hydrangea arborescens 'Incrediball' snoeien en onderhouden

Knip Hortensia strong Annabelle na de winter terug tot op 20 à 30 centimeter boven de grond. De bloemen verschijnen op het nieuwe hout.

Deze plant maakt deel uit van de Proven-winners selectie. Dit is een selectie van een aantal nieuwe tuinplanten die zich hebben bewezen als een waardevolle toevoeging op het assortiment.
De Hydrangea arborescens 'Incrediball' (Strong Annabelle) | Hortensia 'Strong Annabelle' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.