» Hydrangea aspera 'Hot Chocolate'

Hydrangea aspera 'Hot Chocolate'

Product informatie

Nederlandse naam: Fluweelhortensia
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Roze - paars
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' of Fluweelhortensia - Informatie:

De Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' is een mooie solitair voor in de grotere border. Het is een forsere soort met zacht behaarde stengels en bladeren, die chocoladebruin of purperrood zijn. Deze Fluweelhortensia heeft een schermvormige bloeiwijze. De schermen worden gevormd door een witte bloemenkrans met daarbinnen een groot aantal roze-paarse bloemetjes. Geef deze tuinplant een zonnige standplaats in een goed doorlaatbare, lichtzure, vochtige bodem. Turf gebruiken bij het aanplanten en jaarlijks wat turf rond de voet van de tuinplant strooien, om het zure klimaat te stimuleren. Om de Fluweelhortensia jong en fris te houden, kan het beste 1/3 van de oudste takken tot de grond toe afgeknipt worden. Op de niet gesnoeide takken gaat deze Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' volgend jaar weer bloeien.

Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' is een bladverliezende tuinplant. Deze Fluweelhortensia bloeit van juli t/m september met roze - paarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw.De Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' | Fluweelhortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.