» Ilex 'Nellie R. Stevens'

Ilex 'Nellie R. Stevens'

Product informatie

Nederlandse naam: Hulst
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Door ons geleverde potmaat: Ø 42 cm

Ilex 'Nellie R. Stevens' of Hulst - Informatie:

De Ilex 'Nellie R. Stevens' bloeit met kleine witte bloemetjes rond april-mei. Verder komen er in oktober-november vrij vele oranjerode bessen aan deze sierlijke groenblijvende boom. Deze boom komt prima tot zijn recht als solitair of in een rij. 

 

Standplaats:

Deze groenblijvende boom staat graag op een zonnige tot halfzonnige standplaats. Gebruik bij het planten wat aanplantgrond voor een goede start. De bodem dient voedzaam en goed doorlatend te zijn. Kan indien deze eenmaal aangegroeid is ook goed tegen drogere periodes. 

 

Snoei en onderhoud:

Snoei verdraagt de hulst zeer goed, deze is in model te snoeien maar los laten groeien is ook mogelijk. De takken met besjes zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld kerststukjes. Bemesting is niet noodzakelijk maar kan rond juni-juli met een universele meststof. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Ilex 'Nellie R. Stevens' | Hulst koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.