» Laburnum alpinum 'Pendulum' - 180 cm stam

Laburnum alpinum 'Pendulum' - 180 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Gouden regen
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180 cm

Laburnum alpinum 'Pendulum' of Goudenregen - Informatie:
Laburnum alpinum 'Pendulum' 180 - cm stam is een boom die u in openbare ruimtes als stedelijk groen en in bostuinen tegen zult komen. Op een 180 cm stam is deze tuinplant geschikt voor elke tuin en kan heel goed gecombineerd worden met allerlei andere vaste planten. De bloeitijd is van mei tot en met juni. De opvallende, gele bloemen kunnen wel 20 tot 30 cm lang worden. Later vormen zich zaadpeulen. De boom is giftig; daarom oppassen met kinderen en niet dicht bij een vijver met vissen plaatsen.

 

Standplaats:

De Gouden regen is een gemakkelijke tuinplant, tevreden met een matig voedselrijke, vochthoudende bodem in de zon of licht schaduw.

 

Snoei en onderhoud:

Laburnum alpinum 'Pendulum' moet zo weinig mogelijk gesnoeid worden, omdat er kans is dat er er bij het snoeien holtes ontstaan, waar de tuinplant door de regen gaat rotten. Verwijder wel in de late herfst of vroege winter verdroogde takken en grondscheuten.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Laburnum alpinum 'Pendulum' - 180 cm stam | Gouden regen koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.