Betula pendula 'Youngii' - 180/190 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Prieelberk
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Geel/groen
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180/190
Beschrijving

Betula pendula 'Youngii' of Prieelberk - Informatie
De Betula pendula 'Youngii'-180/190 cm stam is heel mooie prieelboom voor een kleine tuin. Deze boom is geënt op een stam van ongeveer 180 à 190 cm, waardoor de stamhoogte niet meer verandert. De kroon van deze Prieelberk bestaat uit sierlijk afhangende takken. Als de kroon van de Prieelberk te breed wordt, dan is deze makkelijk te snoeien. De takken hebben een rood-bruine kleur, het blad heeft een driehoekige spitse vorm. In de herfst kleuren de bladeren van deze tuinplant mooi geel De witte kleur van de stam valt op, al is die wel wat minder wit dan bij de stam van de gewone berk.
De Betula pendula 'Youngii' wortelt oppervlakkig, de grond moet goed doorlaatbaar zijn en niet al te nat. Deze berk kan niet goed tegen zeewind. De kroon van deze Prieelberk groeit vooral in de breedte uit. In de hoogte groeit hij nog maar weinig. De uiteindelijke hoogte zal uiteindelijk maximaal zo'n 3 meter zijn.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Betula pendula 'Youngii' - 180/190 cm stam | Prieelberk koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.