Menu
Geen producten gevonden

» Lei-Appel 'Elstar' - Basic - pakket 2 stuks + EXTRA'S!

Lei-Appel 'Elstar' - Basic - pakket 2 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Nederlandse naam: Lei Appel 'Elstar'
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: September - Oktober
Geleverde stam hoogte: 190 cm
Afmetingen rek (b x h): 180 cm x 110 cm
Totale hoogte leiboom: 300 cm
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 360 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 420 cm
Product-serie: Basic
Vruchtdragend: Eetbare handappel

Lei-Malus domestica 'Elstar' of Lei-Appel - Informatie:
Wanneer er geen ruimte is voor een gewone fruitboom, kan een leifruitboom een goede oplossing zijn om toch te kunnen genieten van eigen gekweekt fruit! Tegen het onderhoud wordt nog wel eens opgezien, maar dit valt erg mee. De Lei-Appel is een makkelijk te snoeien leiboom. Vanuit de horizontale takken zullen elk jaar nieuwe takjes omhoog groeien. Knip deze takjes op 10 cm van de horizontale hoofdtak terug. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten. Het snoeien kunt u door het jaar heen doen. Door het terugsnoeien zal de boom nooit een helemaal dicht scherm vormen. Wanneer u dit wel wenst, is het wellicht beter om voor andere leibomen uit ons uitgebreide assortiment te kiezen.

De Lei appel heeft groen blad en witte bloesem in het voorjaar. Verder is de Elstar een lekkere handappel die rijp is in het najaar. Pluk in september tot oktober.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Appel  klik hier!    De Lei-Appel 'Elstar' - Basic - pakket 2 stuks + EXTRA'S! | Lei Appel 'Elstar' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.