Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 2 stuks + EXTRAS!

Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Lei Conifeer 'Leylandii'
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 120/130 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 x 110 cm
Totale hoogte leiboom: 230/240 cm
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 260 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 320 cm
Productcode: 66-4531
Beschrijving

Lei-Cupressocyparis 'Leylandii 2001' of Lei-Conifeer 'Leylandii' - 150

Deze Lei-Conifeer of Leylandcipres is ideaal voor het maken van wintergroene afscheidingen. Deze groenblijvende leiboom groeit mooi dicht van structuur, bij levering is deze meteen al flink vol en dicht. De kleur van de schubbladeren van de Lei-Cupressus leylandii is donker grijsgroen. Deze leiconiferen zijn meteen al zeer dicht vertakt en vol, daarnaast hebben deze ook al een dikke stevige stam en dit geeft meteen body in uw tuin. 

 

Standplaats Lei-Cupressocyparis 'Leylandii 2001'

De Lei-Conifeer 'Leylandii' staat graag op een zonnige tot beschaduwde standplaats op vrijwel alle gronden. Zelfs in slechte en moeilijk doorwortelbare grond kunnen ze gedijen. Ze zijn goed winterhard en tevens zeewind bestendig.

 

Lei-Cupressocyparis 'Leylandii 2001' snoeien en onderhouden

Scheer Leiconiferen als een haag midden in het groeiseizoen. Juni-juli is een aangewezen tijd hiervoor. Snoei liever niet midden in de winter omdat de snoeiwonden dan lelijk uitdrogen. 

 

Ons advies is om de rekken van de Lei-Conifeer 'Leylandii' maximaal 60 centimeter uit elkaar te plaatsen. Door de rekken van de leibomen aan elkaar te koppelen ontstaat een sterk geheel en kunt u de takken van de leibomen naar elkaar toe laten groeien.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Conifeer  klik hier!Waarom Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 2 stuks + EXTRAS! kopen of Lei Conifeer 'Leylandii' kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Lei Conifeer 'Leylandii' bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 2 stuks + EXTRAS! aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Lei Conifeer 'Leylandii' en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 2 stuks + EXTRAS! is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 2 stuks + EXTRAS! op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Lei Conifeer 'Leylandii' dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Lei-conifeer 'Leylandii' - pakket 2 stuks + EXTRAS!, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.