U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Lei-Laurier lusitanica 'Tico' - Small - individueel geen extra's | Tuinplantenwinkel.nl

Lei-Laurier lusitanica 'Tico' - Small - pakket 5 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Laurier lusitanica 'Tico'
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 140 cm
Afmetingen rek (b x h): 120 x 90 cm
Totale hoogte leiboom: 230 cm
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Product-serie: Small
Beschrijving

Lei-Laurier lusitanica 'Tico' - Small of Portugese laurier - Informatie:

Lei-Laurier lusitanica 'Tico' is een variëteit van de Portugese laurier, deze is goed winterhard. Vandaar dat we deze soort gekozen hebben om te gebruiken als leiboom in onze Small-serie. jonge scheuten krijgen bij het uitlopen mooie bronskleurige bladeren, die in de zomer heldergroen worden. Met de Lei-Laurier creëert u een groenblijvend scherm in de tuin voor extra privacy of ter camouflage van een muur of bijvoorbeeld schutting.

 

Standplaats:

Plant de Lei-Laurier lusitanica 'Tico' op een zonnige of halfschaduwrijke plaats. Zorg dat de grond vochtig en goed doorlaatbaar is. Hoewel de tuinplant winterhard is, raden we een beschutte standplaats aan.

 

Snoei en onderhoud:

Het scheren van de Lei-Laurier kan het makkelijkst worden vergeleken met het knippen van een haag. Met een snoeischaar of heggenschaar knipt u langs het scherm af. De Lei-Portugese laurier brengt u zo weer terug in model. Bij deze methode knipt u delen van de zijscheuten af. In het vervolg zullen er vanaf de zijscheuten nieuwe scheuten ontwikkelen. Het resultaat is een scherm met steeds meer fijne vertakkingen en dus meer blad, een dichtere leiboom dus. 

Het scheren van een leiboom kan het beste in de maanden juni en juli, snoei bij voorkeur op een bewolkte en koele dag. Dit voorkomt brandschade aan het blad. Met een snoeischaar kunt u gericht snoeien zodat er geen blad- en of vruchtschade optreedt.De Lei-Laurier lusitanica 'Tico' - Small - pakket 5 stuks + EXTRA'S! | Lei Laurier lusitanica 'Tico' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.