Menu
Geen producten gevonden

» Lei-Laurier 'Novita' - 120 - pakket 2 stuks + EXTRA'S!

Lei-Laurier 'Novita' - 120 - pakket 2 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Nederlandse naam: Lei-Laurier
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 120 x 120 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Maximale tussenruimte: 60 cm
Te overbruggen afstand minimaal: 240 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 300 cm
Product-serie: 120-serie

Lei-Prunus laurocerasus 'Novita' of Lei-Laurier - pakket 2 stuks - Informatie:

Lei-Laurier is een groenblijvende leiboom met grote, leerachtige bladeren. Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u deze leiboom in verschillende afmetingen (Basic-, Classic-, Small-, Scherm- en 120-serie). Deze leivorm in de 120-serie heeft een schermgrootte van 120 x 120 centimeter en is aangebonden in een houten lattenframe. De takken zijn uitgewaaierd over het scherm zodat er snel een dicht scherm ontstaat. Bijna alle takken van de boom worden hierbij aangebonden.

 

Standplaats:

Lei-Prunus laurocerasus 'Novita' is een gemiddelde groeier, die het liefst op een beschutte plek staat met weinig wind. Vooral een koude oostenwind vindt deze boomsoort niet fijn, evenals de meeste andere wintergroene leibomen. In dat geval kiest u altijd beter voor een bladverliezende leiboom zoals de Lei-Amberboom of Lei-Haagbeuk. Het voordeel is dat de bladeren ook in de winter zorgen voor een groene aanblik. In het voorjaar verschijnen soms witte aarvormige bloemen.

 

Dit pakket Lei-Laurier - 120 - pakket 2 stuks bevat voor u:
2 x Lei-Laurier - rek 120 x 120 cm.
2 x Paal + band + spijkers
5 x Bamboestok 150 cm.
1 x Bol bindbuis 150 m.
2 x Aanplantgrond 40 liter
1 x Infomap leibomen van Tuinplantenwinkel.nl

 

Snoei en onderhoud:

In juni of juli kunt u de boom het beste snoeien door deze met een heggenschaar te scheren. Op die manier ontstaat een steeds dichter wordende leiboom. U kunt de Lei-Laurier een tweede keer snoeien in september of aan het einde van de winter. Door de boom jaarlijks extra bij te mesten zorgt u voor een goede en snelle groei van de laurier. De meststof kunt u het beste tussen april en september rondom de voet van de boom uitstrooien. De meststof kan een organische meststof zijn. Maak de korrels na het strooien vochtig zodat de voedingsstoffen goed vrij komen.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

 

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Laurier  klik hier!De Lei-Laurier 'Novita' - 120 - pakket 2 stuks + EXTRA'S! | Lei-Laurier koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.