Menu
Geen producten gevonden

» Lei-Sierappel 'Veitch's Scarlet' - Classic - totaalpakket 6 stuks

Lei-Sierappel 'Veitch's Scarlet' - Classic - totaalpakket 6 stuks

Product informatie

Nederlandse naam: Lei Sierappel 'Veitch's Scarlet'
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 200 cm x 130 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 1200 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 1500 cm
Product-serie: Classic
Vruchtdragend: Siervrucht kleine donker rode appeltjes

Lei-Malus 'Veitch's Scarlet' of Lei-Sierappel - Informatie:

Lei-Sierappels hebben meerdere sierwaarden. Ze bloeien in het voorjaar met de kenmerkende en overweldigende appelbloesem. Kenmerkend voor deze soort Lei Sierappel is het prachtig donkerrood gekleurde blad. De vruchtjes zijn dan ook al in wording maar worden in de vroege herfst pas echt goed zichtbaar. Het blad kleurt in de herfst ook mooi af. De variëteit 'Veitch's Scarlet' heeft hele kleine donkerpaarse appeltjes. Deze vruchten trekken in de winterperiode veel zangvogeltjes aan en blijven zeer lang aan de boom hangen.

 

Lei-Malus komt het best tot zijn recht als hij geplant wordt ter decoratie (bloesem / vruchtjes). Voor het bieden van totale privacy is hij minder geschikt, omdat de Lei Sierappel altijd een beetje gefilterd open blijft. Lei Sierappels worden om deze reden veel toegepast in de voortuin waar het bieden van privacy vaak minder van belang is. De Lei-Sierappel is een van de leibomen uit ons uitgebreide assortiment.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Sierappel  klik hier!   De Lei-Sierappel 'Veitch's Scarlet' - Classic - totaalpakket 6 stuks | Lei Sierappel 'Veitch's Scarlet' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.