Lei-Veldesdoorn - Basic - pakket 2 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Veldesdoorn
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Groen/geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 180 cm x 110 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Maximale tussenruimte: 90 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 360 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 450 cm
Product-serie: Basic
Beschrijving

Lei-Acer campestre 'Elsrijk' of Lei-Veldesdoorn - Informatie:
De Veldesdoorn is een hele gemakkelijke Esdoornsoort en daardoor prima geschikt als leiboom. Deze Lei-Esdoorn kan op alle gronden groeien en verdraagt tevens zeewind. De Lei Esdoorn heeft een mooie fijne bladstructuur en kan het best als haag geschoren worden. Knip de Lei-Veldesdoorn een keer vaker in het seizoen voor een super strak resultaat. De dichte takkenstructuur geeft ook in de winter veel privacy en kleine zangvogeltjes nestelen er graag in. De Lei-Veldesdoorn krijgt een gele herfstkleur die lang aanhoudt. Dit soort is een van de eerste in het voorjaar die in blad komt. Als u privacy zoekt en een groot blad niet mooi vindt, dan is de Lei Veldesdoorn een prima optie, de Lei Haagbeuk zou een andere goede mogelijkheid zijn. De Lei-Veldesdoorn is een van de leibomen uit ons uitgebreide assortiment.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Veldesdoorn  klik hier!De Lei-Veldesdoorn - Basic - pakket 2 stuks + EXTRA'S! | Lei Veldesdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.