Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' - 200 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bol-amberboom
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Geleverde stam hoogte: 200 /210 cm
Beschrijving

Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' of Bol-amberboom - Informatie:
De bolvormige Amberboom is de Liquidambar styraciflua 'Gum Ball'. Hij heeft een compacte bolvormige kroon. Deze Bol-Amberboom is net als bijna alle bolbomen goed toe te passen in een kleinere tuin. Deze bolboom heeft handvormig blad wat heel mooi verkleurt in de herfst.

Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' is een bladverliezende tuinplant. Deze Bol-amberboom wordt uiteindelijk ongeveer 300 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' - 200 cm stam | Bol-amberboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.