Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Wederik
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34LY-1141
Beschrijving

Lysimachia clethroides of Wederik

Wat het meeste opvalt aan de bloemen van Lysimachia clethroides is, dat ze in een bochtje groeien. Wederik bloeit van juli-september met pluimvormige, witte bloemen, die het uitstekend doen in bloemboeketten. De tuinplant komt het mooist tot zijn recht in een grote groep. Wederik trekt hommels, bijen en vlinders aan en is goed te gebruiken als snijbloem. De tuinplant is niet wintergroen, maar wel vorstbestendig.

 

Standplaats Lysimachia clethroides

Lysimachia clethroides staat het liefst in de zon of halfschaduw in een voedselrijke, vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. 

 

Lysimachia clethroides snoeien en onderhouden

Knip in het voorjaar lelijke en uitgedroogde delen van de Wederik weg en geef meteen wat organische mest. De uitgebloeide bloemen mogen meteen na de bloei worden verwijderd.Waarom Lysimachia clethroides kopen of Wederik kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Wederik bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Lysimachia clethroides aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Wederik en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Lysimachia clethroides is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Lysimachia clethroides op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Wederik dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Lysimachia clethroides, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.