Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit- roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 21 cm
Productcode: 17-669
Beschrijving

Magnolia soulangeana of Beverboom

Magnolia soulangeana is waarschijnlijk de bekendste Beverboom.  De struik/boom kan tot 5 meter hoog worden en is daardoor alleen geschikt voor grotere tuinen. Magnolia soulangeana dankt zijn naam aan de Fransman E. Soulange-Bodin en bloeit in april-mei uitbundig op het nog kale hout; nachtvorst in deze periode kan schadelijk zijn voor de bloei. Magnolia's worden ook wel eens tulpenboom genoemd; dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. De tuinplant komt het best tot zijn recht als solitair in border of op het grasveld. 

 

Standplaats Magnolia soulangeana

De Beverboom staat het liefst in de zon of halfschaduw op een beschutte plaats in een humusrijke, goed waterdoorlatende bodem.

 

Magnolia soulangeana snoeien en onderhouden

Magnoliahout is zacht en kan gemakkelijk inrotten bij beschadigen; snoei de tuinplant alleen als het noodzakelijk is na de bloei; knip dan verdroogde takken weg.Waarom Magnolia soulangeana kopen of Beverboom kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Beverboom bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Magnolia soulangeana aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Beverboom en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Magnolia soulangeana is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Magnolia soulangeana op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Beverboom dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Magnolia soulangeana, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.