Magnolia stellata - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Stermagnolia
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 80/100 cm
Beschrijving

Magnolia stellata of Stermagnolia XL-serie - Informatie
De witte, stervormige bloemen van de Magnolia stellata - XL zijn een lust voor het oog en verschijnen al in maart op de kale takken. Nachtvorst in het voorjaar kan de ontluikende bloemen beschadigen. Magnolia's worden ook wel eens tulpenboom genoemd. Dit komt omdat de bloemen van een aantal soorten wel wat weg hebben van het bekende bolgewas. De leveringshoogte bedraagt 80 tot 100 cm.

 

Snoei en onderhoud:

Plant Magnolia stellata in de zon of halfschaduw in een humusrijke, waterdoorlatende bodem. Deze tuinplant komt het best tot zijn recht als solitair in de grotere tuinen, waar hij door zijn langzame groei nauwelijks gesnoeid hoeft te worden; een volwassen tuinplant wordt ongeveer 200 cm hoog. Toepassing in de kleinere tuinen kan ook, maar dan is snoei voor behoud van de compacte vorm gewenst. Snoei na de bloei; haal oude vormverstorende en te lange takken helemaal weg.Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Magnolia stellata - XL | Stermagnolia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.